به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
نشست علمی تخصصی ویژه دانشجویان علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
دومین نشست علمی تخصصی، از سلسله نشست های "مدرسه گفتگوی حکیمانه"، جهت ارتقاء سطح همافزایی دانشجویان رشته علوم تربیتی و روانشناسی در راستای به اشتراک گذاری تجارب تخصصی و بررسی آخرین موضوعات و چالشهای با اهمیت مباحث علوم تربیتی و روانشناسی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دومین نشست علمی تخصصی ویژه دانشجویان رشته علوم تربیتی و روانشناسی به همت گروه معارف دانشگاه، سه شنبه هفتم آذرماه در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.
گفتنی است در این رویداد علمی از سلسله نشست های مدرسه گفتگوی حکیمانه با "موضوع پرسش های فلسفی درباره رابطه ذهن و تن" و ارائه دکتر ابراهیم آزادگان عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدباقر نائیجی عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، به مباحثی نظیر پروژه طبیعت گرایی،فلسفه ذهن در رویکردهای مختلف، عمل الهی، رابطه ذهن و تن و...اشاره شد.
دکتر محمدباقر ناییجی عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، هدف از برگزاری این نشستها را آشنایی دانشجویان رشته علوم تربیتی و روانشناسی با افکار و اندیشههای نوین و استفاده از ظرفیت اساتید مختلف و متبحر عنوان کرد و ضمن اظهار خرسندی از حضور پرشور دانشجویان گفت: دانشجویان با حضور در این نشست ها، علاوه بر آگاهی در خصوص نگاه فلسفی رابطهی ذهن و تن، گسترش فرهنگ نقادی، پرسشگری و آزاد اندیشی بنیادین و روشمند را می آموزند.
در این نشست دکتر ابراهیم آزادگان عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به طرح مدل سازی از ذهن که توسط طبیعتگرایان مطرح شده واز سوی اندیشمندان غربی پیگیری میشود، به ارائه برخی از مبانی فلسفی ذهن و ریشه ارتباطات ذهن و تن و و یادگیری مفاهیم و اصطلاحات پرداخت.
در ادامه این نشست، هشت نفر از دانشجویان آقایان زمانی، جاویدان، فراهانی، بلیطچی، غریب و خانمها خلفی و درویشی، پرسشهای خود درخصوص ذهن و هوش مصنوعی و نحوه ارتباط و ادراک را مطرح کردند و با پاسخگویی استادان حاضر این جلسه به پایان رسید.
انتهی پیام/