• 1401/05/16 - 12:12
  • - تعداد بازدید: 129
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

کسب مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات آمریکا، توسط دانشجوی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

هاجر صادقی دانشجوی دکتری تخصصی پرستاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و تیم همکارش، با ارائه اختراع « طراحی سیستم چندگانه ترمیم زخم با قابلیت حمل آسان و کنترل از راه دور » به مسابقات جهانی (Innoverse Expo 2022) که به میزبانی کشور آمریکا، در شهر آتلانتا برگزار شد، مدال طلای این مسابقات را دریافت کردند.

هاجر صادقی دانشجوی دکتری تخصصی پرستاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و تیم همکارش، با ارائه اختراع « طراحی سیستم چندگانه ترمیم زخم با قابلیت حمل آسان و کنترل از راه دور » به مسابقات جهانی (Innoverse Expo 2022)  که به میزبانی کشور آمریکا، در شهر آتلانتا برگزار شد، مدال طلای این مسابقات را دریافت کردند.


     به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، اختراع هاجر صادقی و تیم همکارش ( علیرضا سلمانی دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری  دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس مصطفی فخار کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر یزدان شعبانی پزشک عمومی از دانشگاه علوم پزشکی اراک، عرفان یاوری دانشجوی کارشناسی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و علیرضا قابر دانشجوی کارشناسی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین )، طبق ارزیابی هیات داوران این جشنواره، در میان بیش از هزار اختراع مخترعان و فناوران مربوط به بیش از 25 کشور دنیا همچون کشورهای فرانسه، آلمان، کانادا، آمریکا، چین، کره جنوبی، سنگاپور، ژاپن، کانادا و اندونزی، از نظر نوآوری، ماهیت طرح، کم‌هزینه و مقرون‌ به‌ صرفه بودن، تأثیر اجتماعی و اقتصادی، فرصت‌های بازار و ... ، برتر شناخته شد و مدال طلا به آن تعلق گرفت.


    براساس این گزارش، مسابقات جهانی (Innoverse Expo 2022)، از 31 تیرماه الی 2 مردادماه جاری (مطابق با 22 تا 24 جولای 2022) و با حمایت فدراسیون بین‌المللی مخترعان (IFIA) ، گوگل،  Interactive college of technology, AtlantaSanabil Investment Company ، NIKCC creativity center ، انجمن جهانی مالکیت فکری، انجمن ها و مراکز نوآوری و اختراعات کره جنوبی، سنگاپور، اندونزی، چین، لهستان و ... برگزار شد.


   هاجر صادقی درباره این اختراع، که « طراحی سیستم چندگانه ترمیم زخم با قابلیت حمل آسان و کنترل از راه دور»  می باشد، و حاصل کار تیمی و ماه ها مطالعه و تحقیق است، گفت:  این اختراع با دارا بودن قابلیت های ابتکاری درمانی و همچنین مانیتور فاکتورهای موضعی زخم اعم از  جریان خون و... ، موضع زخم، و اطلاعات مربوط به آن را روی صفحه نمایش، نشان می دهد و درمانگر متناسب با وضعیت زخم بیمار می تواند از هر کدام از آبشن های سيستم بهره بگیرد.


   وی توضیح داد که زخم بعنوان يك ضايعه و شكست در سطح پوست ناشي از صدمات فيزيكي يا حرارتي تعريف مي شود كه نياز به درمان پزشكي دارد و بهبود و ترميم زخم در انسان با يك مكانيسم كاملا پيچيده رخ مي دهد. انجمن ترميم زخم، تخريب ساختمان آناتوميكي و عملكردي پوست را بعنوان زخم تعريف كرده که در حال حاضر روش ها و درمان هاي مختلفي در جهت ترميم زخم به كار مي رود و هر كدام از اين روش ها، مزايا و معايب خود را دارند .


    صادقی تصریح کرد: یکی از چالش‌های مهمی که همیشه در مورد درمان و بهبودی انواع زخم‌ها وجود داشته، روند کند و زمان‌بر ترمیم زخم و مقابله با عفونت‌های باکتریایی مختلف است. در چنین شرایطی رسیدن به اهدافی از جمله سرعت در روند ترمیم زخم، جلوگیری از نفوذ باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا، پیشگیری از عوارض و مشکلات بعدی از قبیل ایجاد اسکار، یکی از اساسی‌ترین نیازهای بیمارانی است که با زخم‌های مختلف مواجه می شوند.


    وی افزود: متأسفانه امروزه تعداد بیماران مبتلا به دیابت به سرعت در سراسر جهان افزایش می یابد و پیش بینی می شود که درصد زیادی از این جمعیت به زخم های دیابتی مبتلا شوند. زخم دیابت مشکل رایجی است که روز به روز بیماران بسیاری را در سراسر جهان درگیر می کند.


    مخترع سیستم ترمیم زخم از راه دور، درباره قابلیت حمل آسان و کنترل آن بیان داشت: متخصصان حوزه زخم می توانند اين سيستم را  که برای درمان انواع زخم ها از جمله زخم پای دیابتی، زخم فشاری، زخم های شریانی و وریدی و.... به کار می رود، همچون یک کیف همراه با خود جابه جا کنند و مراقبت و درمان زخم  را با کیفیت مطلوب به مددجو ارائه دهند، چرا که سلامت اقتصادی، اجتماعی و بهداشت عمومی این زخم ها از اهمیت بسزایی برخوردار است.


    وی در مورد سطح تخصصی جایزه دریافت شده بابت این اختراع و اهمیت آن گفت: سطوح مختلفی از جوایز در این مسابقات از قبیل جایزه بزرگ، جایزه جوان‌ترین مخترع، جایزه زن مخترع، مدال طلا، مدال نقره، مدال برنز مطرح بود که این اختراع موفق به دریافت مدال طلا شد.


    گفتنی است؛ اختراع  « طراحی سیستم چندگانه ترمیم زخم با قابلیت حمل آسان و کنترل از راه دور »، قبل از ارائه به جشنواره جهانی، در سامانه مالکیت فکری ثبت شده و نمونه اولیه آن ساخته شده است، اما هنوز به بازار عرضه نشده است.

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه
  • کد خبر : 23391
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: