به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
اهداف و اهم برنامه های گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه اعلام شد
مدیر گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، اهداف این گروه آموزشی و اهم برنامه های آموزشی، پرورشی، پژوهشی و توسعه رشته مددکاری اجتماعی در سال 1400 را اعلام کرد.
دکترغنچه راهب در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه، در ترسیم هدف توسعه آموزش مددکاری اجتماعی، « بازنگری سرفصل و منابع دروس آموزشی درمقاطع تحصیلی کارشناسی و دکتری، آموزش و کاربست روشهای نوین آموزش و ارتقاء و بهبود منابع و فضاهای آموزشی مددکاری اجتماعی » را مورد توجه قرار داد.
وی همچنین، برای توسعه آموزش این رشته، « دعوت از اساتید توانمند داخلی و خارجی جهت آموزش و برگزاری کارگاههای آموزشی، ارزیابی دقیق فیلدهای آموزشی دانشجویان و انتخاب بهینه فیلدها » را از جمله برنامه های گروه مددکاری اجتماعی ذکر کرد.
مدیرگروه مددکاری اجتماعی، توسعه این رشته را از دیگر اهداف گروه عنوان کرد و افزود: به این منظور، برنامه « ماموریت گرایی و اجرای طرحهای مداخله مددکاری اجتماعی با هدف دستیابی به سلامت روانی-اجتماعی و توانبخشی اجتماعی در جامعه » را مدنظر داریم.
دکتر راهب همچنین در راستای توسعه رشته مددکاری اجتماعی، « تدوین و به تصویب رساندن گرایش ها و شاخه های تخصصی رشته مددکاری اجتماعی » را لازم دانست و پیگیری آن را در برنامه های سالجاری این گروه آموزشی قرار داد.
وی با اشاره به نقش واحدهای مددکاری اجتماعی در مراکز درمانی به عنوان فیلدهای آموزشی و همچنین واحدهای خدماتی برای مراجعان به مراکز درمانی، گفت: در سالجاری، توسعه و تقویت خدمات مددکاری اجتماعی در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی پیگیری خواهد شد.
وی افزود: با توجه به شرایط متفاوت مرکز روانپزشکی رازی با دیگر مراکز درمانی تحت پوشش، و نیازهای ویژه بیماران مرکز رازی و خانواده های آنان، در نظر داریم تا « پروتکل کار مددکاری اجتماعی مربوط به بیماران با اختلالات روانپزشکی » جهت استفاده در مرکز روانپزشکی رازی تدوین شود.
وی ادامه داد: خدمات مددکاری اجتماعی در مراکز درمانی رفیده، نظام مافی و اسماء نیز توسعه و تقویت می شود و مراجعان به این مراکز درمانی می توانند از خدمات تخصصی این حوزه بهره مند شوند.
مدیر گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه، ابعاد پرورشی و ارتقای سلامت روان دانشجویان را از دیگر وظایف گروه عنوان کرد و به همین منظور، « ارائه مشاوره های تخصصی در زمینه های آموزشی، پرورشی و بهداشت روانی و همچنین، نظارت بر سلامت روان دانشجویان » را از جمله برنامه های سال 1400 ذکر کرد.
دکتر راهب گفت: در تحقق اهداف پرورشی و ارتقای سلامت روان دانشجویان، « ارزیابی مستمر رضایت مندی دانشجویان و برنامه ریزی جهت رفع موانع و بهبود کیفیت آموزش و پرورش دانشجویان » مورد توجه قرار می گیرد.
وی همچنین در راستای تحقق اهداف پژوهشی گروه مددکاری اجتماعی دانشگاه، « تقویت پژوهش درعرصه های تحقیقاتی متناسب با اهداف و چشم اندازهای دانشگاه و نیازهای جامعه » را مورد تاکید قرار داد و افزود: برنامه داریم تا « طرحهای تحقیقاتی بین رشته ای، برون گروهی و برون دانشگاهی مرتبط با مددکاری اجتماعی تقویت و توسعه یابند».
وی، « برگزاری همایش های بین المللی با محوریت توانمند سازی اجتماعی، سلامت اجتماعی و مددکاری اجتماعی بالینی » را از دیگر برنامه های مهم گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه ذکر کرد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور